Zvezdin trener progovorio o odlasku: Neka dođe Anćeloti, a ja da aplaudiram, sve je to proces

26.04.2023

22:00

0

Autor: P.K.

Milojević posle derbija oseća - prazninu

Zvezdin trener progovorio o odlasku: Neka dođe Anćeloti, a ja da aplaudiram, sve je to proces
Miloš Milojević - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Crvena zvezda je odbranila titulu šest kola pre kraja, vezala šestu uzastopnu i pre večerašnjeg derbija, ali nedeljama je već glavna tema to što se potvrđuje sa više strana i iz Srbije i Izraela: Miloš Milojević odlazi na kraju sezone.

Sam trener nije pričao o tome ranije, ali je posle derbija bez pobednika konačno progovorio o navodima da stiže Barak Bahar iz Makabija.

- Na sve te priče gledam kao na proces koji se dešava u svakom klubu. Kao što Zvezda traži bolje igrače, tako traži i trenere. I to je sasvim legitimno. Ja sam danas na ovoj klupi, a da li ću biti i posle 15. maja ili 30. juna, ne razmišljam o tome. Kada sam se opredelio za ovaj posao bio sam svestan da ljudi koji vode klub odlučuju o tome. Ja bih voleo da nas trenira Ančeloti, jer on garantuje titule u 'ligama petice', a ja da aplaudiram sa tribina kao navijač.

Derbi nije bio loš, ali kad nema golova, pa još ni publike…

- Igralo se bez publike, bilo je muški, čvrsto, dosta sadržajno sa obe strane. Nedostajao je pogodak da otvori utakmicu na jednu ili drugu stranu. Iz dosta prilika na obe strane nije bilo golova, pa je bilo šturo za derbi. Ni publike, ni golova, utisak praznine je u meni.

Trener nema mnogo zamerki na igru svog tima, uprkos svima.

- Mogli smo još jače u drugom poluvremenu. Kao da smo osetili nadmoć i zaspali na tome, pa je Partizan imao nekoliko dobrih prilika. Nije neki alibi, Partizan je ekipa sa dobrim pojedincima koja prolazi kroz težak period. I više joj odgovara da igra protiv timova koji imaju veći posed, a to u ligi može samo protiv nas. Kad god su imali prilike, protiv nas ili u Evropi, reagovali su kontrama. Mi smo ih danas, osim u dve situacije, dobro zaustavili. Nedostajalo je više strasti, gladi u očima mojih igrača. I gol.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike