Čuka melje u Superligi i misli na budućnost: Novi ugovor za 18-godišnjeg štopera

25.04.2023

17:18

0

Autor: P.K.

Tim se sprema za derbi i misli na budućnost

Čuka melje u Superligi i misli na budućnost: Novi ugovor za 18-godišnjeg štopera
Vojin Serafimović - Copyright FK Čukarički

Čukarički je ostvario odlične rezultate u prvom delu sezone, sa 10 pobeda u 12 utakmica Super lige, a igra atraktivno. Drugi su na tabeli i spremaju se za veliki derbi sa TSC-om u Bačkoj Topoli.

Klub sa Banovog brda, međutim, ne misli samo na sadašnjost, već i na budućnost. Jedan od primera je mladi štoper Vojin Serafimović, koji je debitovao za prvi tim u februaru protiv Kolubare i koji je nedavno produžio ugovor do 2026. godine.

Serafimović je rođen 2005. godine i redovno igra za omladinski tim Čukaričkog i mlađu omladinsku reprezentaciju Srbije.

Došao je iz OFK Beograda pre pet godina i brzo napredovao kroz omladinsku školu belo-crnih. Potpisao je prvi stipendijski ugovor pre dve i po godine, a zatim i profesionalni. Sada je produžio vernost klubu na još pet godina.

- Želeo bih da se još jednom zahvalim upravi kluba koja je imala poverenje u mene i koja mi je ponudila novi produžetak ugovora. Bio sam presrećan kad sam debitovao za prvi tim, to je san svih nas koji smo prošli kroz omladinsku školu Čukaričkog. Još uvek sam u omladincima, ali mi je isto tako drago da mogu da iskoristim svaku priliku koju dobijem da treniram sa prvotimcima, to je za mene neprocenljivo iskustvo – kazao je Serafimović po potpisu novog ugovora.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike