Zvezdin direktor otkrio planove! Želje su trojica bivših crveno-belih, kao i napadač stranac!

24.04.2023

20:21

0

Autor: D. N.

- To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu - objasnio je Mrkela

Zvezdin direktor otkrio planove! Želje su trojica bivših crveno-belih, kao i napadač stranac!
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odbranil su u subotu titulu u Superligi čime je potvrđeno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona. Za to je naravno potreban i jak tim, a o planovima za budućnost govorio je sportski direktor Mitar Mrkela.

Kako je rekao, postoji želja da vrate Luku Milivojevića, Mihaila Ristića i Nemanju Radonjića, a u planu je i strani napadač.

- To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće - rekao je Mrkela gostujući na TV Arena sport.

Kad je reč o napadačima, na listi želja Zvezde su Mateo Kasijera, Kolumbijac iz Zenita, kao i reprezentativac Obale Slonovače iz Sent Etjena, Žan-Filip Kraso.

- Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka - zaključio je Mrkela.

Podsetimo, već u sredu je na programu novi "večiti derbi". Igraće se na stadionu Partizana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike