Real posle Mbapea dobio još jednu bolnu „korpu“! Belingem izabrao klub – Premijer liga bogatija za još jednu superzvezdu!

24.04.2023

17:26

0

Autor: A. Š.

Mundo Deportivo tvrdi da je mladi Englez odlučio da se iz Dortmunda vrati u domovinu. Bio bi to mele na bolnu sezonu za velikana

Real posle Mbapea dobio još jednu bolnu „korpu“! Belingem izabrao klub – Premijer liga bogatija za još jednu superzvezdu!
Džud Belingem - Copyright Profimedia

Navijači i rukovodstvo madridskog Reala prošlog leta doživeli su veliko razočaranje kada su ostali bez već viđenog mega pojačanja, a sva je prilika da bi slično moglo da ih zadesi i u predstojećem prelaznom roku.

Ipak, za razliku od Kilijana Mbapea, kojem je već bio spremljen crveni tepih na „Bernabeuu“, Džud Belingem nije išao dalje od obostranog intresa za saradnju do koje verovatno neće doći.

„Mundo Deportivo“ tvrdi da je mladi engleski superstar odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru i da se odlučio za povratak u domovinu – preciznije u Liverpul!

Iako je menadžer „redsa“ Jirgen Klop pre samo desetek dana javno tvrdio kako klub sa „Enfilda“ nema mogućnosti da se upusti u trku sa najvećim kontinentalnim alama za fudbalera Borusije iz Dortmunda, moglo bi lako da se ispostavi kako je sve to bila samo dimna zavesa iza koje je Liverpul u miru uspeo da ubedi engleskog reprezentativca da je baš on najbolja opcija za razvoj Belingemove karijere.

„Mundo Deportivo“ ide i korak dalje, te tvrdi kako je mladi vezista već obavestio čelnike „milionera“, ali i „redsa“ o svojoj odluci, te da sada preostaje da dva kluba dogovore visinu obeštećenja za koje se u lideru Bundeslige nadaju da neće biti ispod 120 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike