Real ima plan za Belingema! Nemci otkrivaju: Kralj Borusiji hoće da ponudi vrhunsko rešenje!

24.01.2023

16:50

0

Autor: A. Š.

Možemo da potvrdimo da ta ideja postoji, ali ne i da li se ona već našla pred čelnicima Milionera – kazao je izveštač „Skaja“

Real ima plan za Belingema! Nemci otkrivaju: Kralj Borusiji hoće da ponudi vrhunsko rešenje!
Džud Belingem - Copyright Profimedia/Ralf Ibing/firo Sportphoto/DPPI

Čelnici madridskog Reala krenuli su u „operaciju Belingem“. Pošto su nedavno dobili pozitivne signale od mlade engleske zvezde, Florentino Perez i saradnici počeli su da razrađuju finansijski deo priče, koji bi trebalo da bude dovoljno atraktivan za rukovodstvo Borusije iz Dortmunda da pristane na jedan od spektakularnijih transfera predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

- Ako želite da kupite Džuda Belingema potrebne su vam kreativne ideje, a čini se da ih Real ima – rekao je novinar nemačkog izdanja „Skaj-a“ i stručnjak za transfere Mark Bernebek.

„Skaj“ tvrdi da Madriđani uveliko rade na rešenjima koja bi trebalo da nadmaše sve potencijalne konkurente u borbi za Belingemov potpis, a prema Bernebekovim informacijama Florentino i saradnici pokušavaju da naprave ponudu koja bi sadržala nešto manju sumu od one koju traži Borusija (oko 140 miliona evra), ali dovoljno atraktivnu da nemački klub pristane na sklapanje posla.

- Real razmišlja da u Dortmund pošalje 100 miliona evra plus jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta Eduarda Kamavingu. Možemo da potvrdimo da ta ideja postoji, ali ne i da li se ona već našla pred čelnicima Borusije – kazao je izveštač „Skaja“.

POSTOJI MALO "ALI"

Ipak, Nemci su napravili i malu ogradu u celoj priči, s obzirom da su pre samo nekoliko dana Madriđani glatko odbili samu pomisao Arsenala da uđe u priču oko potencijalnog transfera Kamavinge, koji se, uprkos trenutnom nezadovoljstvu zbog smanjenog prostora za igru, u Madridu i pored Karla Anćelotija oseća kao kod kuće.

Međutim, transfer stručnjaci bliski „kraljevskom klubu“ smatraju da bi situacija na leto mogla da se promeni ukoliko fudbaler uvidi da na dugoročnom planu neće dobiti prostor koji smatra da zaslužuje, a Real ponudu koju bi procenio kao odgovarajuću, što angažovanje Džuda Belingema svakako jeste.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike