Novi Zvezdin trener dovodi trojicu za Ligu šampiona! Pojavio se spisak, na njemu jedan povratnik i jedan veteran

21.04.2023

11:13

0

Autor: P.K.

Izraelci otkrili koju trojicu novih igrača Bahar dovodi u crveno-bele

Novi Zvezdin trener dovodi trojicu za Ligu šampiona! Pojavio se spisak, na njemu jedan povratnik i jedan veteran
Barak Bahar - Copyright Bane T. Stojanovic/ATAImages

Barak Bahar još nije zvanično postao trener Crvene zvezde. Još uvek se pregovara, ali bi uskoro trebalo sve da bude dogovoreno. Jedan od uslova je da ne dovodi igrače iz Makabija iz Haife, ali to mu nije problem.

On već ima tri igrača na listi želja koje bi hteo da vidi na "Marakani" za Ligu šampiona. To su  Neta Lavi (26), Bogdan Planić (31) i Entoni Nvakam (34).

Prema izveštajima izraelskih medija, najviše bi voleo da dovede Lavija, izraelskog vezistu koji je iz Makabi Haife otišao u Japan i tamo se bori za opstanak sa svojim timom. Iz Makabija su rekli da "neće davati komentare o treneru dok klub ne osigura titulu matematički."

U ovim navodima medija se takođe kaže i da će pomoćnik trenera Gaj Sarfati i trener golmana Gaj Vajzinger pratiti Bahara u Beograd, ali da će Dror Šimšon ostati u Makabiju i da neće preći sa njim u Zvezdu.

Planić je sada u Šabab Al Ahliju, klubu koji je u Dubaiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu. On je za srpski klub nastupao u sezoni 2014/15, iako je odigrao samo šest utakmica. Igrao je za Makabi Haifu i bio je deo ekipe koja je eliminisala Crvenu zvezdu na putu ka Ligi šampiona.

Treći igrač na listi je nigerijski krilni napadač Nvakame koji je upravo danas, 21. aprila, proslavio 34. rođendan. Bahar ga poznaje iz Izraela, jer je igrao za Hapoel Rananu i Hapoel Berševu, a trenutno je član Al-Fejhe, kluba iz Saudijske Arabije, za koji igraju Milan Pavkov i Vladimir Stojković.

Za reprezentaciju Nigerije odigrao je jedan meč, dok je u Saudijskoj Arabiji postigao osam golova na 15 utakmica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike