Srpski praznik fudbala dobija šamarčinu: FSS sprema drastičnu kaznu, večiti igraju bez publike?!

21.04.2023

10:11

0

Autor: P.K.

Huligansko divljanje na Banovom brdu moglo bi da ima dugoročnije posledice

Srpski praznik fudbala dobija šamarčinu: FSS sprema drastičnu kaznu, večiti igraju bez publike?!
Detalj sa prošlog derbija - Copyright MN Press

Predstojeći "večiti" derbi suočava se sa velikim problemima: moguće je da će duel između Partizana i Crvene zvezde u Humskoj da se igra bez publike!

To bi mogla da bude posledica divljanja huligana u crno-belom na meču protiv Čukaričkog, zbog čega se taj duel nastavio i odigrao bez publike.

Nekoliko beogradskih medija prenosi saznanja da Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije priprema kaznu zbog ružnih scena na meču Čukarički - Partizan, a neredi "grobara" mogli bi skupo da plate crno-beli, ali i crveno-beli.

FSS još uvek nije doneo odluku, o svemu će da se diskutuje baš ovog petka i postoji velika mogućnost da navijača ne bude ni na večitom derbiju, ali ni na utakmici Čukaričkog i Partizana u prvoj fazi plej-ofa, koji se igra u nedelju.

Postupak je pokrenut na osnovu prijave direktora Superlige Aleksandra Pivića, uz sve prateće materijale, kako bi konačnu odluku donela nadležna Disciplinska komisija FSS.

Partizan i Crvena zvezda na teren bi trebalo da izađu u sredu 26. aprila, a da li će biti publike na tom duelu ili će klub iz Humske dobiti novu ogromnu kaznu, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike