Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan u različitom raspoloženju čekaju "spuštanje zavese", nedelja praznik za ljubitelje Serije A

11.11.2022

08:59

0

Autor: 24sedam

Ovog vikenda bez AdmiralBet ABA lige, ali sa mnogo fudbala

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan u različitom raspoloženju čekaju "spuštanje zavese", nedelja praznik za ljubitelje Serije A
Top 5 TV prenosa - Copyright MN Press

Mundijal u Kataru je sve bliži, počeće za devet dana, pa se tako širom Evrope igraju poslednja kola uoči pauze. Tako će biti i u Superligi, Premijer ligi, Seriji A... Ali ovog vikenda neće biti košarke u AdmiralBet ABA ligi, zbog obaveza reprezentacija. Tako da ćemo vam od televizijskih prenosa preporučiti samo one fudbalske.

I to one planirane za nedelju.

Već u 13.30, Crvena zvezda će gostovati Radniku u Surdulici. Branilac titule i lider na tabeli putuje na jug Srbije sa čak 10 bodova više od drugoplasiranog Partizana. Nema sumnje da će tim Miloša Milojevića u poslednjoj takmičarskoj utakmici u kalendarskoj godini želeti da upiše nova tri boda.

Podsetimo, Surduličani su prošle sezone u međusobnim okršajima uzeli četiri boda, ali im se Zvezda ove sezone revanširala sa 6:0 na "Rajku Mitiću".

Tačno dva sata kasnije, u Humskoj će početi duel Partizana i Novog Pazara. Ekipa Gordana Petrića čeka protivnika koji ih je u prvom delu sezone "zadužio" pošto je slavio na svom terenu sa 1:0. Međutim, ovaj okršaj dolazi u nezgodnom trenutku, pošto je sinoć Partizan izgubio od Spartaka i tako dozvolio najvećem rivalu da uveća bodovnu prednost.

Kakav će biti odgovor crno-belih, videćemo u nedelju. Oba meča možete da pratite na Premiumu 1 TV Arena sport, a istog dana snage će odmeriti i Čukarički i Mladost GAT (17.30), kao i Voždovac i Spartak, od 19.30. Oba prenosa su na TV Arena sport 4, a kompletan TV raspored možete da pogledate na ovom linku.

Nedelja će biti dan i za ljubitelje Serije A.

Očekuju nas (između ostalih) tri veoma zanimljive utakmice. U terminima od 15, 18 časova i 20.45 gledaćete mečeve iz Rima, Milana i Torina.

Na "Olimpiku" će gostovati "srpski Torino", Vanje Milinković-Savića, Nemanje Radonjića i Saše Lukića, s tim da je poslednji pod znakom pitanja. Za domaćina koji je remizirao sa Sasuolom bi trebalo da igra Nemanja Matić.

Na "San Siro" stiže Fiorentina Nikole Milenkovića, Luke Jovića i Alekse Terzića, a za "udarni termin" zakazan je i derbi. Juventus će kao četvrtplasirani dočekati drugoplasirani Lacio koji ima dva boda više, tačnije 30. U redovima domaćina neće biti Dušana Vlahovića, ali hoće Filipa Kostića. Za Lacio će ponovo nastupiti Sergej Milinković-Savić koji se vraća posle suspenzije.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Nedelja (13.30) Radnik - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Roma - Torino (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.30) Partizan - Novi Pazar (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.00) Milan - Fiorentina (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (20.45) Juventus - Lacio (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike