PSŽ krade Nagelsmana Čelsiju ispred nosa? Galtijeu napisan otkaz, Nemac već dobio poziv iz Pariza!

05.04.2023

18:58

0

Autor: A. Š.

Sprema se velika bura na relaciji Pariz – London. Hoće li Naser Al Kelaifi uspeti da pokvari posao Plavcima?

PSŽ krade Nagelsmana Čelsiju ispred nosa? Galtijeu napisan otkaz, Nemac već dobio poziv iz Pariza!
Julijan Nagelsman - Copyright Profimedia

Letnja fudbalska pijaca još je daleko, ali transfer tržište moglo bi žestoko da se zatalasa narednih dana i to zbog trenera! Nedavno otpušteni šef struke Bajerna Julijan Nagelsman preko noći je postao „najtraženija roba u izlogu“ i samo je pitanje trenutka kada i kome će se obavezati na vernost.

Ono što je izvesno, jednog od najperspektivnijih stručnjaka na svetu čeka klupa top kluba i borba za najviše ciljeve. Do pre nekoliko sati delovalo je da je na pragu Čelsija, ali vesti iz Francuske nagoveštavaju mega preokret!

Pojedini tamnošnji novinari plasirali su ekskluzivu – PSŽ je napisao otkaz Kristofu Galtijeu i već je ostvario prvi kontakt sa Julijanom Nagelsmanom!

Stigao je francuski strateg prošlog leta na „Park prinčeva“, ali očigledno nije opravdao očekivanja Nasera Al Kelaifija i njegovih saradnika, koji očigledno spremaju veliku čistku pred sledeću sezonu.

Leo Mesi je već na izlaznim vratima kluba, a tamnošnji najuticajniji mediji mesecima unazad spekulišu o promeni trenera, uz najveće šanse Zinedinu Zidanu da „konačno“ sedne na klupu „svetaca“.

Ipak, posle najnovijih informacija, deluje da se to ni ovog puta neće ostvariti. Iznenadni odlazak Nagelsmana sa „Alijanc arene“ upalio je alarm kod svih klubova koji razmišljaju o promeni trenera, pa su brže bolje rešili da stupe u kontakt s nemačkim strategom, koji se sada nalazi na slatkim mukama da izabere sredinu u kojoj će dobiti priliku da pokaže Bavarcima da su napravili veliku grešku kada su odlučili da mu se ishitreno zahvale na saradnji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike