PSŽ stavlja Rašforda na veliki test! Spreman ugovor koji čak ni Real i Bajern ne mogu da isprate!

12.12.2022

16:56

0

Autor: A. Š.

Napadač Mančester junajteda nalazi se na velikoj raskrsnici u karijeri

PSŽ stavlja Rašforda na veliki test! Spreman ugovor koji čak ni Real i Bajern ne mogu da isprate!
Markus Rašford - Copyright Profimedia

Engleski reprezentativac Markus Rašford biće na velikim iskušenjima narednih meseci, pošto je PSŽ spreman baš duboko da zavuče ruku u džep kako bi dete Mančester junajteda privolelo da se preseli na "Park prinčeva".

Kako javljaju ostrvski mediji, "sveci" planiraju da brzonogog napadača učine jednim od najplaćenijih fudbalera na svetu i to tako što će iskoristiti kratkoročnost postojećeg ugovora koji Rašforda vezuje za "crvene đavole", najduže (klub ima opciju produžetka saradnje narednog leta i sva je prilika da će je aktivirati) do 2024. godine.

S obzirom na to, jasno je da predstojećeg leta Junajted neće moći previše da zateže oko obeštećenja za momka poniklog u njegovoj omladinskoj školi. Samim tim, "svecima" će na raspolaganju biti dodatni budžet za Rašfordovu platu, kojeg bi, prema nekim saznanjima, u "gradu svetlosti" trebalo da sačeka ugovor sa neverovatnih 850.000 funti nedeljno!

Ovom cifrom PSŽ želi da u startu izbije svaku iluziju potencijalnim rivalima u trci za Rašfordov potpis. Navodno, reprezentativac Engleske rado bi bio viđen u madridskom Realu i minhenskom Bajernu, ali nijedan od dva evropska i svetska giganta neće biti u stanju da isprati ponudu koju su prebogati šeici namenili strelcu tri gola za "gordog albiona" na tekućem planetarnom šampionatu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike