Zidan dobija ključeve PSŽ-a i dovodi Vlahovića! Zi Zu bio na tajnom sastanku sa Al Kelaifijem - Pariz je spreman za detonaciju!

26.01.2023

20:20

0

Autor: A. Š.

Navodno, legendarnom Francuzu se izuzetno dopala ideja prvog čoveka Svetaca

Zidan dobija ključeve PSŽ-a i dovodi Vlahovića! Zi Zu bio na tajnom sastanku sa Al Kelaifijem - Pariz je spreman za detonaciju!
Zinedin Zidan - Copyright Profimedia

Pariz podrhtava – Zinedin Zidan je veoma zainteresovan za projekat koji mu nudi PSŽ! Kako se šuška u francuskim medijima, prvi čovek „svetaca“ Naser Al Kelaifi susreo se u Dohi na tajnom sastanku sa legendarnim vezistom kako bi mu predstavio svoj plan za podizanje PSŽ-a na viši stepenik, što se, ako je verovati ovim izvorima, izuzetno dopalo nekadašnjem treneru madridskog Reala.

Podsetimo, Francuzi, ali i pojedini evropski mediji, još prošlog leta brujali su o potencijalnom dolasku Zidana na „Park prinčeva“, međutim Al Kelaifi je tada prilično uverljivo demantovao bilo kakav kontakt dve strane, posle čega je na klupu PSŽ-a postavio Kristofa Galtijea.

Ipak, deluje da su se okolnosti u međuvremenu potpuno preokrenule. Prema ovim izvorima, ključna stvar za obrt u razmišljanima Zidana je ta što nije dobio očekivano mesto selektora Francuske, koju će do 2026. godine voditi Didije Dešan.

Iako se po fudbalskim kuloarima šapuće i o trećem mandatu u madridskom Realu, te potencijalno zanimljivim izazovima na klupi Juventusa ili Olimpika iz Marselja, izvesno je da niko od njih ne može da mu ponudi ono što mu je dao Al Kelaifi – a to su potpuno odrešene ruke i apsolutna autonomija u izgradnji tima po sopstvenom ukusu.

VLAHOVIĆ STIŽE U PAKETU!

Ono što je potpuno jasno, PSŽ će moći finansijski da isprati svaku Zidanovu želju. Tim pre što, prema ovim izvorima, Al Kelaifi zadržavanje prve zvezde tima Kilijana Mbapea smatra kao kockanje, pa bi njegovo mesto trebalo da popuni Dušan Vlahović.

Navodno, finansijski uzdrman Juventus je srpskog reprezentativca već ponudio Parižanima pod jednostavnim uslovima – „da vrati ono što je uložio prilikom njegovog angažovanja iz Fiorentine prošle zime“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike