PSŽ sprema hazarderski transfer – u Pariz stiže odbačeni kapiten Mančester junajteda!

11.03.2023

00:44

0

Autor: A. Š.

Ostrvski mediji dolazak Harija Megvajera na Park prinčeva predstavljaju kao gotovu stvar

PSŽ sprema hazarderski transfer – u Pariz stiže odbačeni kapiten Mančester junajteda!
Bruno Fernandeš i Hari Megvajer sa peharom Liga kupa - Copyright Profmedia

Još jednu sezonu, a tek što je počela njena druga polovina, u Parizu mogu da okarakterišu kao promašenu. Osvajanje titule u Ligi 1 odavno ljudi u i oko PSŽ-a gledaju kao „utešnu nagradu“, a ona glavna i ovoga puta ostaće nedosanjan za Mbapea i drugove.

U Ligi šampiona nepremostiva prepreka za „svece“ bio je minhenski Bajern, koji ih je u osmini finala eliminisao duplom pobedom, pa čelnici kluba već sada mogu da krenu u stvaranje tima za novi pohod na kontinentalni tron.

A, ako je verovati ostrvskim medijima, jedan posao za leto su već završili. Mnogi će ga nazvati hazarderskim. Jer, britanski „San“ piše kako je dolazak „odbačenog kapitena“ Mančester junajteda Harija Megvajera na „Park prinčeva“ gotova stvar.

Najskuplji defanzivac u istoriji Premijer lige (Mančester ga platio 87 miliona evra) odavno je na udaru žestokih kritika, pre svih navijača „crvenih đavola“. Oni drugi neke neshvatljive kikseve za igrača tog renomea koristili su da prave raznorazne mimove, da bi ove sezone Erik ten Hag rešio da preseče i Megvajera skloni iz prve postave.

Navodno, uprava PSŽ-a još zimus je stupila u kontakt sa engleskim reprezentativcem kojeg vidi kao rešenje za izvestan odlazak Serhija Ramosa, možda i Markinjosa, a da li će im se ova kocka isplatiti saznaćemo relativno brzo, ukoliko Hari Megvajer zaista tokom leta zaduži opremu „svetaca“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike