Čelsi krenuo po Nagelsmana!

02.04.2023

22:29

0

Autor: A. Š.

Londonski klub nema previše vremena za razmišljanje posle otkaza Grejemu Poteru, prvi kontakti sa nemačkim strategom već uspostavljeni

Čelsi krenuo po Nagelsmana!
Julijan Nagelsman - Copyright Profimedia/JOHN SPENCER/SIPA

Mastilo se još nije ni osušilo na otkazu Grejemu Poteru u Čelsiju, a već se nazire ko će biti njegov naslednik. Najuticajniji fudbalski insajder Fabrizio Romano objavio je da čelnici londonskog kluba najozbiljnije razmatraju nemačkog stratega Julijana Nagelsmana.

Podsetimo, mladi nemački strateg nedavno je dobio otkaz u minhenskom Bajernu posle serije loših rezultata u Bundesligi i gubitka liderske pozicije, a već tada su počele spekulacije kako neće dugo čekati na novi posao.

Jedan od najperspektivnijih stručnjaka na svetu prva je meta „plavaca“. Romano je otišao i korak dalje, objavivši da su prema njegovim informacijama dve strane već napravile određene korake ka budućoj saradnji, te da će se pregovori nastaviti kako bi se što pre donela konačna odluka.

Italijanski transfer guru na kraju ističe i da Maurisio Poketino, barem u ovom trenutku, nije povezan sa potencijalnim preuzimanjem Čelsija, te da je Nagelsman još tokom subote pomenut u internim razgovorima odgovornih na „Stamford bridžu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike