Partizanovci, Jovetić je slobodan za manje od tri meseca! Vreme je za novo rukovodstvo koje će ga konačno vratiti u Humsku!

04.04.2023

12:17

0

Autor: G. F.

Iskusnom fudbaleru ističe ugovor sa Hertom, što bi crno-beli mogli da iskoriste

Partizanovci, Jovetić je slobodan za manje od tri meseca! Vreme je za novo rukovodstvo koje će ga konačno vratiti u Humsku!
Stevan Jovetić - Copyright mn press/profimedia

Živo blato u koje je upao Fudbalski klub Partizan, te tone sve dublje i dublje, na putu je da proguta nekada veliki, veliki srpski, jugoslovenski, pa i evropski klub.

A to potonuće neće biti sprečeno dok se ne smeni rukovodstvo koje je crno-bele i dovelo do živog blata. Oni svoje fotelje i dalje čuvaju, ali je među navijačima i onima kojima je Partizan pri srcu nepodeljeno mišljenje da moraju postati bivši!

Muke su velike, baš kao što je veliko i pitanje ko je spreman da svoje ime i integritet sada stavi u službu bivšeg giganta u užasno lošoj sadašnjosti. Ali, neko će se naći. Mora biti tako.

E taj neko bi mogao napokon da ispravi mnoge greške koje je sadašnje rukovodstvo pravilo. Nećemo o poslovanju, nego o sportskom delu priče.

Mnogo puta do sada je jedno od imena koje je povezivano sa povratkom u Humsku, a to se nikada nije desilo, iskusni napadač Stevan Jovetić.

E ovom crnogorskom reprezentativcu 30. juna ističe ugovor sa Hertom i on postaje slobodan igrač. Idealna prilika za čelnike Partizana, navijači se i dalje nadaju da će do tada to biti novi ljudi, da vrate Jovetića u klub iz kog je krenuo u uspešnu karijeru.

Njegov prvi klub bila je Mladost iz Podgorice, a preko Partizana stigao je do Fiorentine, Mančester sitija, Intera, Sevilje, Monaka i Herte. Može samo da se kaže - zavidna karijera.

Kada se tome doda da je uz Florina Radučojua jedini fudbaler u istoriji koji je postizao golove u svim "ligama petice", jasno je da se radi o veoma kvalitetnom napadaču.

A ima 33 godine i crno-belima bi sigurno mogao da pomogne na putu ka povratku u dane u kojima su bili rival koji pobeđuje i veće od sebe!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike