Partizan ovako nije ponižen u istoriji! Vučelić, Vazura i njihovi pioni ugasili svetlo u Humskoj!

31.03.2023

18:34

0

Autor: A. S.

Saga u Humskoj se nastavlja

Partizan ovako nije ponižen u istoriji! Vučelić, Vazura i njihovi pioni ugasili svetlo u Humskoj!
Milorad Vučelić - Copyright MN Press

Fudbalski klub Partizan je danas održao vanrednu Skupštinu kluba na kojoj se govorilo o brojnim problemima u klubu i izostanku rezultata. Tom prilikom aktuelni predsednik Milorad Vučelić je ponudio ostavku na tu funkciju.

Krivice nemam, ali zbog velike odgovornosti za situaciju u kojoj se klub našao, molim vas da prvo usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan. Legalno biran, legalno razrešen, ostavke nisu moj stil ponašanja, ali, ne pozivajući se ni na zdravlje niti na bilo šta drugo, iskreno vas molim da ovaj izveštaj prihvatite i da prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan - rekao je Milorad Vučelić.

Ali, tu nije bio kraj.

Nakon izlaganja od gotovo sat vremena, gde je govorio o svemu što je on sa svojim saradnicima učinio za crno-bele, stigla je odluka - ostavke nema.

- Skupština FK Partizan je odbila predlog predsednika Vučelića da se razreši funkcije. Vučelić je dobio poverenje članova Skupštine da nastavi da vodi klub - navodi se u kratkom saopštenju kluba.

Veleobrt u Humskoj za samo sat vremena. A pre Skupštine, Vučelić je navodno pregovarao sa državom oko reprograma, tragalo se za rešenjem finansijskih problema, ali...

Takođe, danas je i poslednji dan za obezbeđivanje novca za UEFA licencu za narednu sezonu. Poslednje sekunde za budućnost crno-belih, ali čak i tada, pažnja je na drugoj strani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike