Novi slučaj Asano ili Dijabate po navici kasni? Od veziste i dalje ni traga ni glasa

03.04.2023

15:56

0

Autor: A. S.

Novi problemi za crno-bele

Novi slučaj Asano ili Dijabate po navici kasni? Od veziste i dalje ni traga ni glasa
Fuseni Dijabate - Copyright MN Press

Nakon reprezentativne pauze, na okupljanju Partizana nije se pojavio Fuseni Dijabate. Kako su u prvi mah objavili mediji, on je nestao bez traga i glasa, dok su iz kluba imali drugačije informacije.

Međutim, nakon što je ekipa Igora Duljaja protiv Vojvodine nastupila bez prvotimca i bila poražena sa 2:1, Dijabatea i dalje nema, a nije ni poznato kada će doći.

Vezista je poslednji meč u crno-belom dresu odigrao još 17. marta, kada je Radnik slavio u Humskoj, a potom se odazvao reprezentaciji Malija, ali, se onda nije pojavio na okupljanju.

Na konferenciji za medije pred duel sa Vojvodinom, Duljaj je priznao da se Dijabate nije pojavio i da niko nema informaciju gde se nalazi, a nešto kasnije su iz kluba naveli da je igrač imao smrtni slučaj u porodici, kao i da će se vratiti u prestonicu u nedelju.

Međutim, to se nije dogodilo, a ovo nije prvi put da Dijabate kasni na prozivku.

Prošlog leta je odmah po potpisu za crno-bele otišao u Francusku, kako je najavio na dan, ali se vratio tek nakon pet dana i to tek posle angažovanja Gorske službe.

Nešto slično je ponovio i zimus, kada je u Beograd stigao sa osam dana zakašnjenja.

Da li je i sada reč o kašnjenju, ili je u pitanju novi slučaj Asano, koji je u maju 2021. godine zbog neisplaćene zarade napustio Partizan, pokazaće vreme.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike