Raste srpska kolonija u Premijer ligi? SMS dao zeleno svetlo za prelazak u Arsenal!

30.03.2023

19:08

0

Autor: A. Š.

Kako pišu italijanski mediji, reprezentativac Orlova je drastično promenio mišljenje o potencijalnoj selidbi u London

Raste srpska kolonija u Premijer ligi? SMS dao zeleno svetlo za prelazak u Arsenal!
Sergej Milinković Savić - Copyright Profimedia

Mali je broj fudbalera koji su spremni da odbiju poziv iz Premijer lige. Po mišljenju mnogih, najbolja liga u Evropi magnet je za gotovo svakog igrača na planeti, međutim Sergej Milinković-Savić prošlog leta odlučio je da se zahvali na dva poziva sa Ostrva.

Godinu dana kasnije, ipak, odgovor bi mogao da bude drastično drugačiji, a da stvar bude još zanimljivija reprezentativcu Orlova poziv stiže sa iste adrese.

Arsenal se već nekoliko prelaznih rokova unazad dovodi u tesnu vezu sa vezistom Lacija, a prošlog leta „Korijere delo Sport“ došao je do saznanja da je nekadašnji fudbaler Vojvodine prilično glatko odbio mogućnost da se preseli na „Emirate“.

Nekoliko meseci kasnije izgleda da se situacija okrenula za 180 stepeni. Isti uticajni italijanski sportski list piše da je SMS sada dao zeleno svetlo za prelazak u London, ali bi prepreka ovoga puta mogla da bude finansijske prirode.

S obzirom da Srbinu ugovor sa Lacijom ističe na leto 2024. godine predstojeća fudbalska pijaca biće poslednja prilika da Klaudio Lotito zaradi barem približnu vrednost iskusnog veziste. Agent srpskog fudbalera Mateja Kežman navodno mu je obećao da će na „Olimpiko“ doneti ponudu od 40 miliona evra, međutim spekuliše se da potencijalni kupci Milinkovića-Savića nisu spremni da ponude više od 25 miliona za igrača kojeg već naredne zime mogu da kaparišu i potom ga dovedu besplatno.

Italijani pišu da Lotito neće pristati na bilo kakvo smanjenje cene za jednog od svojih najboljih igrača u poslednjih nekoliko godina, pa imajući sve to u vidu veliko je pitanje da li su Englezi spremni da ruku u džep zavuku dovoljno duboko kako bi angažovali jednog od najboljih evropskih vezista u ovom trenutku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike