Sergej ih je jednom odbio, šta će reći sada? Ova plata je dokaz da Njukasl baš mnogo želi Srbina!

18.01.2023

19:12

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac na stolu ima fantastičnu ponudu

Sergej ih je jednom odbio, šta će reći sada? Ova plata je dokaz da Njukasl baš mnogo želi Srbina!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia

Mislilo se da će prošlog leta Sergej Milinković-Savić sigurno napustiti Lacio. Dovodio se u vezu sa PSŽ-om, madridskim Realom, Mančester junajtedom, Arsenalom, ali na kraju ostao na „Olimpiku“. Procenio je tim oko srpskog reprezentativca da bi bilo pametnije sačekati kraj Mundijala i zimski prelazni rok, kako bi sjajnom vezisti dodatno skočila vrednost.

Da li su doneli pravu odluku ili ne svako će komentarisati iz svoje vizure, tek SMS na stolu ima ponudu premijerligaša koja bi mogla da se svrsta među one „koje se ne odbijaju“.

Ipak, konačna odluka je na Sergeju, a on je jednom već rekao NE Njukaslu. Prošlog leta ugledna „Korijere delo Sport“ donela je ekskluzivu u kojoj je objavio da Milinković-Savić nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudile Svrake, zahvalivši im se na ponudi.

Odgovorni na „Sent Džejms parku“ su očigledno shvatili poruku, pa su nedavno pred Sergeja stavili ponudu koja nedvosmisleno govori koliko ga žele u svom timu – tako što bi postao najplaćeniji fudbaler crno-belih.

Italijanski novinar Ćiro Venerato objavio je da su čelnici Njukasla razgovarali sa Srbinom, kojem su spremni da ponude godišnju platu od 10 miliona evra (trenutno je najplaćeniji Bruno Gimaraeš sa oko 9.5 miliona), što je za tri miliona više od onoga što može da plati Juventus. Takođe, Venerato je dodao kako Englezi mogu Lotitu da daju 60 miliona evra za obeštećenje, što „stara dama“ teško može da isprati.

Nada se Njukasl da će sledeće sezone zaigrati u Ligi šampiona. Trenutni rezultati daju im realne osnove da sanjaju mušemu na centru „Sent Džejms parka“, a čelnici Svraka oko Sergeja žele da grade tim za učešće u elitnom takmičenju. Ipak, italijanski novinar ističe da Sergeja ni ovakva ponuda crno-belih nije zainteresovala na prvu, jer se reprezentativac Orlova nada još boljim uslovima, čak i pozivu nekog većeg kluba nego što je to Njukasl.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike