Sergej sve bliži Mančester junajtedu! Isplivali su novi detalji jednog od najzvučnijih transfera leta!

15.08.2022

15:14

0

Autor: A. Š.

Srpski vezista navodno dao pristanak da se preseli na Old Traford

Sergej sve bliži Mančester junajtedu! Isplivali su novi detalji jednog od najzvučnijih transfera leta!
profimedia-0693851535 - Copyright Profimedia

Izgleda da je Premijer liga ovog leta suđenja Sergeju Milinkoviću-Saviću. Želeli su ga Arsenal i Njukasl, kojima je srpski vezista rekao NE, u jednom momentu aktuelan je bio Čelsi, ali svi su izgledi da će reprezentativac Orlova u finišu prelaznog roka zadužiti opremu Mančester junajteda.

Posrnuli velikan sa Old Traforda već mesecima obleće oko sjajnog veziste Lacija, a iako mu na početku sezone ne cvetaju ruže u Premijer ligi izgleda da u rukama ima skrivenog aduta kojim je Sergeja zainteresovao da krene u razmatranje selidbe na Ostrvo.

Kako pišu britanski mediji, agenti srpskog fudbalera na čelu sa Matejom Kežmanom navodno su uspeli da ubede Milinkovića-Savića da je selidba u Mančester najbolje rešenje za nastavak njegove karijere, da bi potom Eriku Ten Hagu i saradnicima ponudili mogućnost angažovanja standardnog reprezentativca Orlova.

Ono što u celoj priči jedino još nije najjasnije jeste cifra koju će Junajted morati da plati Laciju kako bi dobio zeleno svetlo da finišira pregovore sa Sergejom, koji bi na Teatru snova trebalo nedeljno da zarađuje oko 120.000 funti nedeljno.

Britanski mediji otišli su i korak dalje, objavivši plan „đavola“ za angažovanje Sergeja. Navodno, čelnici Mančestera čekaće poslednje dane letnje fudbalske pijace, kako bi po ceni između 40 i 50 miliona funti za fudbalera kojeg na Ostrvu projektuju kao idealnu zamenu za Pola Pogbu, koji ne nedavno vratio u Juventus.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike