Krstajićev drugi poraz se ismejava u Bugarskoj: Svaka čast, majstore! Ne vodiš defanzivca sa 15 golova, jer mu to nije posao!

28.03.2023

13:14

0

Autor: D. P.

Krstajić izgubio od Crne Gore, pa od Mađarske

Krstajićev drugi poraz se ismejava u Bugarskoj: Svaka čast, majstore! Ne vodiš defanzivca sa 15 golova, jer mu to nije posao!
Copyright Tanjug/AP

Finansijer bugarskog kluba CSKA 1948, koji je nedavno pobedio Partizan u Humskoj, Cvetomir Najdenov dobio je prostor u medijima zbog ironičnog komentara na račun srpskog trenera Mladena Krstajića posle poraza od Mađarske 3:0.

- Da, izgubili smo bitku sa Mađarskom zbog nedostatka sportske sreće i sudija, ali čvrsto verujem da će gospodin Mladen Krstaić pobediti u ratu i lako se plasirati na Evro 2024 - piše Najdenov i nastavlja komentar u istom stilu:

- Primećujem da jedan broj nezdravih članova društva pod nazivom "Fudbalski ljudi“ postavljaju pitanje gospodinu Mladenu Krstajiću: Zašto ne igra Ivajlo Čočev? Tako. Zašto da igra?! Stvarno je sumnjivo. Veoma sumnjivo!

Tek u objašnjenju o Čočevu ovo obraćanje Najdenova postaje jasna ironija:

- Čočev je defanzivni vezni igrač i ima preko 30 golova i 15 asistencija u poslednje dve sezone. Defanzivni vezista u fudbalu treba da brani, a ne da daje golove, po meni. Dakle: gospodin Mladen Krstajić je u pravu kada je postavio još jednog defanzivnog veznog sa jednim golom i nula asistencija u poslednje dve sezone! Dalje ruke od gospodina Mladena Krstajića - napisao je Najdenov i za kraj na srpskom ostavio hešteg:

- Svakatičastmajstore!

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike