Bajern trese žestok skandal! Nagelsmana je bušilo sedam igrača – zna se i koji su!

27.03.2023

20:14

0

Autor: A. Š.

Smena mladog stratega u mihenskom velikanu još zaokuplja veliku pažnju nemačkih medija – isplivavaju prljavi detalji

Bajern trese žestok skandal! Nagelsmana je bušilo sedam igrača – zna se i koji su!
Julijan Nagelsman, Leon Gorecka i Džamal Musijala - Copyright Profimedia

Pomalo i šokantna odluka minhenskog Bajerna da smeni Julijana Nagelsmana još je top tema u nemačkim sportskim medijima. Danima unazad tamnošnji novinari pokušavaju da dođu do detalja rastanka nemačkog šampiona i jednog od najperspektivnijih fudbalskih trenera na svetu.

Za dešavanja na „Alijanc areni“ poslovično dobro obavešteni „Bild“ u ponedeljak je potvrdio ono što se već dugo spekuliše – Nagelsman je izgubio svlačionicu Bajerna. Toliko, da ga je čak sedam prvotimaca minhenskog velikana bojkotovalo.

Tvrdi to uticajni „Bild“, i sve potkrepljuje imenima fudbalera koji su želeli što pre da vide leđa strategu koji će na ime odštete za prevremeni odlazak iz Bajerna dobiti oko astronomskih 70 miliona evra!

Do te informacije, takođe, je došao „Bild“, koji tvrdi da su Nagelsmana „bušili“ povređeni kapiten Manuel Nojer, te Sven Ulrih, Serž Gnabri, Liroj Sane, Džamal Musijala, Žoao Kansleo i Sadio Mane. S druge strane, najveću podršku u svlačionici Bajerna Julijan je imao od Džošue Himika i Leona Gorecke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike