Ja sam dao 40 golova, a ne ti! Leva odbrusio treneru na treningu, curi prljavština iz Bajerna

09.06.2022

10:35

1

Kažu da je bilo jako neprijatno, teško da će se ovde bilo šta "peglati"

Ja sam dao 40 golova, a ne ti! Leva odbrusio treneru na treningu, curi prljavština iz Bajerna
profimedia-0684300883 - Copyright Profimedia

Traje drama oko budućnosti Roberta Levandovskog. Poljak je trenutno na reprezentativnoj akciji, a dobro je poznato da želi da ide iz Bajerna. Natezanje između kluba i verovatno najboljeg napadača današnjice i dalje traje, a sada su isplivali i neki ružni detalji sa treninga.

Ne znamo da li je zbog želje oko transfera ili nečeg drugog, tek na jednom treningu je došlo do jako neprijatne diskusije između trenera Julijana Nagelsmana i Levandovskog.

Bild prenosi da je Nagelsman hteo da popravi efikasnost krilnih igrača, pa je na jednom treningu uzeo Levandovskog u stranu na treningu i objasnio mu kako da se bolje postavi kada prima centaršuteve. Levi se to nije svidelo, pa mu je navodno odbrusio:

Ja sam dao 40 golova u sezoni, a ne ti!

Leva ima ugovor sa Bajernom do juna sledeće godine. Najzainteresovanija za njega je Barselona, koja, međutim, nema para. U Minhenu traže 50 miliona za napadača, što je previše za Katalonce.

Levandovski je u Bajernu od 2014. Sa klubom je osvojio osam titula prvaka Nemačke, kao i Ligu šampiona 2020. Ukupno je odigrao 375 mečeva za Bavarce i dao 344 gola, uz 72 asistencije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike