Nagelsmana žena koštala posla! Pogledajte novinarku zbog koje je Bajern smenio trenera!

25.03.2023

15:36

0

Autor: G. F.

Fudbaleri okrenuli leđa menadžeru zbog veze sa Lenom Vurcenberger

Nagelsmana žena koštala posla! Pogledajte novinarku zbog koje je Bajern smenio trenera!
Lena i Julijan - Copyright Profimedia

Potpuno šokantno za ceo fudbalski svet bilo je saznanje da je Uprava minhenskog Bajerna odlučila da smeni trenera Julijana Nagelsmana.

Brzo su Bavarci imenovali Tomasa Tuhela na mesto šefa stručnog štaba, a sportski direktor Hasan Salihamidžić objasnio je zašto je došlo do prekida saradnje sa odličnim Nagelsmanom.

- Ovo je najteža odluka u mojoj karijeri otkako sam član Uprave Bajerna. Od prvog dana imam prijateljski odnos sa Julijanom. Žao mi je što so se rastali, ali posle detaljne analize razvoja tima, a imajući iskustvo iz druge polovine prošle sezone, odlučili smo se na rastanak. Veoma sam zahvalan za ono što je uradio za Bajern i želim mu sve najbolje - rekao je Salihamidžić.

Koliko god delovalo kao objašnjenje koje stoji na mestu, i dalje je bilo onih koji nisu verovali da je to razlog prekida saradnje. Sada su se pojavile informacije koje pokazuju da su ti "nevernici" bili u pravu.

Julijan Naglesman dobio je otkaz zbog veze sa doskorašnjom novinarkom Bilda Lenom Vurcenberger (30)!

Profimedia
 

Ona je svojevremeno izveštavala o Bajernu, a kada se saznalo da je u vezi sa Julijanom, dala je otkaz u najpozantijem nemačkom tabloidu. Sve je počelo da se raspada kada su igrači saznali s kim im je šef u vezi, pa su se okrenuli protiv njega i počeli da ga "miniraju" na utakmicama.

Bilo je jasno da nešto ne štima posle poraza od Leverkuzena, a kako je odmah nakon toga Julijan sa Lenom otišao na skijanje umesto da gasi požar u svlačionici, čelnici kluba doneli su odluku da prekinu saradnju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike