Posle haosa Pazarci ipak dobili trenera! Povratnika dočekali navijači, koji su se i izvinili! (FOTO)

24.03.2023

17:27

0

Autor: D. N.

Radio je već u Omanu, Bangladešu, Bahreinu i Indiji

Posle haosa Pazarci ipak dobili trenera! Povratnika dočekali navijači, koji su se i izvinili! (FOTO)
FK Novi Pazar - Copyright MN Press

Posle odlaska Aleksandra Stankovića i nedolaska Feđe Dudića, fudbaleri Novog Pazara su ipak dobilo novog trenera. Reč je o Davoru Berberu koji je već bio šef struke ovog superligaša.

- Danas je na Atletskom stadionu održan prvi trening fudbalera Novog Pazara predvođenih novim stručnim štabom na čelu sa Davorom Berberom kome će ovo biti drugi put da sedi na klupi plavih.

Veliki broj ljudi došlo je da pruži punu podršku fudbalerima Novog Pazara i novom stručnom štabu u daljoj borbi kluba za što bolji plasman na tabeli.

Davor Berber radio je sa uspehom u Omanu, Bangladešu, Bahreinu i Indiji. U sezoni 2020/2021. uspešno je vodio tim Novog Pazara do opstanka a tada je i ušao u istoriju kluba kao trener sa kojim je ekipa imala u proseku najviše postignutih golova po meču.

Njemu će u radu pomagati prvi pomoćnik Semir Hadžibulić, trener golmana Suad Prtinac i kondicioni trener Armin Zećirović - navedeno je na Fejsbuk stranici Pazaraca.

Podsetimo, iz kluba je otišao i Filip Kljajić kome su navijači pretili i fizički nasrnuli na njega. Inače, danas se na tribinama mogao videti i transparent "Kljajo, izvini".

Facebook/FK Novi Pazar
 

Novi Pazar je trenutno na šestom mestu na tabeli sa 44 boda iz 27 utakmica. U poslednjem meču, kao domaćin izgubio je od Kolubare sa 1:0.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike