Tešio Evertona zbog rasističkih uvreda, sad i sam postao žrtva! Kljajićeva tužna ispovest: Zavrtali mi uši, pretili vađenjem očiju

23.03.2023

09:01

0

Autor: D. P.

Prošao gore nego Brazilac na Banjici

Tešio Evertona zbog rasističkih uvreda, sad i sam postao žrtva! Kljajićeva tužna ispovest: Zavrtali mi uši, pretili vađenjem očiju
Copyright MN Press

Filip Kljajić, golman Novog Pazara, dobro zna kako je to kada samo radiš svoj posao, a od huligana dobiješ uvrede i maltretiranje koje nemaju nikakve veze sa igrom i zalaganjem.

Tako je bilo i Evertonu, Partizanovom Brazilcu koji je doživeo rasne uvrede na Banjici tokom meča crno-belih i Rada, a još gore iskustvo sada ima i sam Kljajić iz Novog Pazara, budući da su mu tamošnji huligani zavrtali uši, hvatali za glavu, pretili vađenjem očiju ...

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - rekao je Filip Kljajić za Novosti.

Tri dana posle nemilih scena na stadionu, u jednom novopazarskom kafiću stvari su se dodatno pogoršale, jer je umesto pomirenja sa huliganima Klajić doživeo nove neprijatnosti. Jedan član uprave je očigledno sve promašio želeći da se strasti smire:

- Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči. Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - rekao je Klajić.

Posle ovog događaja prvi čovek kluba Rasim Ljajić napustio je klub, dok je Feđa Dudić odbio ponudu da postane trener ekipe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike