Skandal u Novom Pazaru! 24sedam otkriva kako su navijači napali Kljajića!

22.03.2023

18:49

0

Autor: 24sedam

Golman je odlučio da se ne vraća u klub, a sve je prijavio i policiji

Skandal u Novom Pazaru! 24sedam otkriva kako su navijači napali Kljajića!
Filip Kljajić - Copyright MN Press

Veliki skandal u Novom Pazaru. Nekoliko navijača napalo je golmana Filipa Kljajića koji je odlučio da raskine saradnju sa klubom.

Šta se sve dešavalo, saznali smo od izvora koji je dobro upoznat sa dešavanjima.

- Pozvali su ga da dođe u Novi Pazar, da se nađe u kafiću, da izglade odnose sa navijačima. Bila je to klasična sačekuša. Polivali su ga vodom, udarali ćuške, vukli ga za uši... Sada će verovatno da ih tuži. I da mu se isplate sva dugovanja do kraja ugovora.

I Rasim Ljajić je besan. Sigurno će da se završi sudskim postupkom, bio je u policiji i sve prijavio. I definitivo je da više neće braniti za Pazar - rekao je za 24sedam naš izvor.

Inače, zbog ovog incidenta Rasim Ljajić je napustio klub, što je potvrdio i za Mozzart sport.

- "Posle incidenta od strane nekoliko navijača, koji su fizicki napali golmana Kljajića, želim da saopštim da se potpuno povlačim iz kluba i da ne želim više da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku meru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju.

Želim ovom prilikom da uputim izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog doživljene neprijatnosti i neviđenog skandala - kazao je između ostalog Ljajić, sada već bivši prvi čovek superligaša.

Novi Pazar je trenutno na šestom mestu na tabeli sa 44 boda iz 27 utakmica. U poslednjem meču, kao domaćin izgubio je od Kolubare sa 1:0.

Podsetimo, 32-godišnji Kljajić je branio i za Partizan, Rad, Metalac, bio u inostranstvu, a u mlađim kategorijama je bio u Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike