Odustao kada je video haos! Novi Pazar ipak nema novog trenera

22.03.2023

22:42

0

Autor: 24sedam

Krenuo je jutros sa željom da radi, a onda je ipak promenio odluku

Odustao kada je video haos! Novi Pazar ipak nema novog trenera
Navijači Novog Pazara - Copyright MN Press

Problem za problemom u Novom Pazaru. Posle napada na golmana Filipa Kljajića o kojem smo već pisali usledio je i problem sa trenerom. Iako je bilo najavljeno da će Aleksandra Stankovića da nasledi Feđa Dudić, to se neće desiti.

Bivši trener Veleža i Sarajeva obrazložio je odluku da ipak ne preuzme srpskog superligaša.

- Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da probamo ove godine da izborimo Evropu ili budemo u prilici bar za izlazak do poslednjeg kola, a onda da iduće sezone napravimo ekipu po svom ukusu i idemo ka zacrtanim ciljevima.

Međutim, po dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio istog dana, napad na kapitena Filipa Kljajića, posle kojeg je on odlučio da mu je to poslednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspeo da promenim odluku, zbog čega ga u potpunosti razumem, jer u pitanje došla njegova i sigurnost njegove porodice.

Nakon toga otišli smo na stadion, gde sam zatekao jednu tišinu u svlačionicu i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. I kroz razgovor sa njima uvideo sam da im je jako teško palo što se dogodilo njihovom kolegi i bili su svi uz njega.

Nakon toga dogodio se odlazak i prvog čoveka kluba, gospodina Rasima Ljajića, na čiji sam poziv odlučio da dođem u klub, jer sam mislio da zajedničkim snagama mozemo da napravimo iskorak i donesmo Pazaru, koji je sigurno fudbalski grad, i njegovim navijačima dosta radosti u budućnosti - objasnio je Dudić za Mozzart sport.

Novi Pazar je trenutno na šestom mestu na tabeli sa 44 boda iz 27 utakmica. U poslednjem meču, kao domaćin izgubio je od Kolubare sa 1:0.

Pošto je trenutno pauza u Superligi zbog obaveza reprezentacija, uprava Pazaraca ima zadatak da nađe novog šefa struke, a to u ovom trenutku neće biti lako. Posebno, nakon skandala sa Kljajićem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike