Novi Pazar desetkovan stiže na Marakanu: Stanojlović povredio Kljajića, Gavriću dijagnostikovana mononukleoza

12.03.2023

00:44

0

Autor: A. S.

Problemi gostujućeg sastava, dok će crveno-beli slaviti rođendan

Novi Pazar desetkovan stiže na Marakanu: Stanojlović povredio Kljajića, Gavriću dijagnostikovana mononukleoza
Filip Kljajić - Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara u 26. kolu Superlige gostuju Crvenoj zvezdi, a na meču koji je na programu u nedelju od 16 sati na Marakani, biće upriličeno i veliko slavlje povodom rođendana crveno-belih.

Zvezda je već nadomak titule, ali i Pazarce dočekuju sa željom da upišu pobedu i uveličaju slavlje. Međutim, gosti stižu sa brojnim, neočekivanim problemima.

Na jednom od treninga pred meč, povredio se i prvi golman ekipe, Filip Kljajić. Napadač Slobodan Stanojlović je "napucao" svog golmana iz neposredne blizine.

- U pitanju je lakat. Dijagnostikom smo ustanovili da je povreda, ipak, lakše prirode, pa Kljajiću predstoji mirovanje između sedam do 10 dana - naveo je klupski lekar Faruk Pašović, prenosi Mozzart sport.

Kljajić će tako preskočiti gostovanje Zvezdi, ali nije jedini. Bojica Nikčević je sanirao povredu plantarne fascije i mišića stopala, a Miloš Filipović i dalje oseća bol zbog povrede međurebarnog mišića, pa će i oni preskočiti okršaj na Marakani, kao i Nenad Gavrić, kome je dijagnostikovana mononukleoza.
 
- Nikčević se vraća u trenažni proces. Posle terapija, njegovo stanje je znatno bolje. Bolje je i Filipović, koji će biti na raspolaganju stručnom štabu Aleksandra Stankovića za naredni meč u Novom Pazaru, protiv Kolubare iz Lazarevca - naveo je Pašović.

Gavrića pak čeka nešto duža pauza.

- Predstoji mu još nekoliko sedmica do vraćanja u normalan ritam treninga. Više informacija imaćemo posle pauze u Mozzart Bet Superligi zbog obaveze nacionalne selekcije - istakao je doktor Novog Pazara.                         

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike