Lalatović otkrio detalje razlaza sa Radničkim! O izdajniku ću tek da pričam! (VIDEO)

11.03.2023

21:33

0

Autor: G. F.

Novi trener Mladosti GAT u svom stilu pričao o aktuelnim događajima

Lalatović otkrio detalje razlaza sa Radničkim! O izdajniku ću tek da pričam! (VIDEO)
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Uvek ima šta da kaže i uvek to radi bez zadrške. Neki ga zbog toga vole, neki ga zbog toga ne vole, ali on je takav. Gde god bio i šta god radio.

Nenad Lalatović, novi trener ekipe Mladost GAT iz Novog Sada, objasnio je za TV Arena sport kako je došlo do razlaza sa Radničkim iz Niša.

- Do sada nisam hteo da pričam o tome, evo sada za Arenu prvi put dajem izjavu. Ovom prilikom se prvi put oglašavam povodom toga, pošto se po medijima svašta pisalo. Ja sam se u četvrtak uveče dogovorio sa Tončevim da odlazim iz kluba. Tada sam seo u auto i otišao za Beograd i od tada ja nisam vodio treninge ekipe, već moj stručni štab. Oni su vodili dva treninga i utakmicu u nedelju, a posle toga sam ja raskinuo ugovor. Svi iz stručnog štaba smo otišli, a ostao je samo Dragan Šarac. To je prava istina - rekao je Lalatović i objasnio zašto se nije pojavio na promociji u novom klubu, te najavio detalje i o izdajniku:

 

 

- Kasnije sam video naslove kako se Nenad Lalatović nije pojavio na sopstvenoj promociji. Nenad Lalatović je bio preko puta i kasnije vodio trening, ali nisam želeo da dođem pred novinare. Znao sam da svi od mene očekuju neku predstavu. Ja ću o Šarcu da pričam kad dođem vreme, jeste nas izdao sve!

  
Fudbaleri Mladosti GAT osvojili su bod u Subotici na prvoj utakmici u kojoj ih je Lalatović vodio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike