Prija nam kad mi pobedimo, a Partizan ne uspe! Pešić pecnuo crno-bele, pa najavio borbu za duplu krunu!

11.03.2023

10:17

0

Autor: A. S.

Golgeter naveo da nema opuštanja do samog kraja

Prija nam kad mi pobedimo, a Partizan ne uspe! Pešić pecnuo crno-bele, pa najavio borbu za duplu krunu!
Duel Pešića i Belića - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde sigurno koračaju ka novoj, šestoj u nizu, tituli domaće Superlige. Nakon 25 odigranih utakmica, imaju ubedljivu prednost na tabeli i drže prvu poziciju sa 69 boda, dok je prvi pratilac i večiti rival, Partizan na 51.

Do kraja šampionata, ostala su još pet kola i potom plej-of, pa se navijači već polako pripremaju za veliko slavlje.

Takođe, pred crveno-belima je borba i u Kupu Srbije, gde ih očekuje meč osmine finala, a i u ovom takmičenju im je put otvoren, naročito nakon eliminacije Partizana.

Jedan od glavnih igrača ekipe Miloša Milojevića, Aleksandar Pešić navodi da je načinjen veliki korak ka duploj kruni, ali da ne smeju da se opuste.

- Nećemo da se lažemo, odradili smo već veliki posao za titulu. Nije gotovo dok se ne završi, ali sigurno idemo ka tituli. Kup je praktično tek na početku i ne može da se kaže da je dupla kruna blizu. Potrudićemo se da je osvojimo, ali čeka nas težak zadatak. Prija nam, naravno, kad mi pobedimo, a Partizan ne uspe, kad raste prednost. Sve je to, međutim u sportskom kontekstu i nemamo mržnju jedni prema drugima. Idemo dalje, bez opuštanja - naveo je Pešić, prenosi Sportski žurnal.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike