Bojan Krkić pokrenuo biznis sa legendarnim Inijestom! U ponudi imaju samo jedan artikal i on košta sedam hiljada evra!

07.03.2023

16:41

0

Autor: A. Š.

Nekada velika nada Barselone okončao fudbalsku karijeru i odmah se prihvatio novog, potpuno iznenađujućeg, posla

Bojan Krkić pokrenuo biznis sa legendarnim Inijestom! U ponudi imaju samo jedan artikal i on košta sedam hiljada evra!
Bojan Krkić - Copyright Profimedia

Važio je Bojan Krkić za naslednika Lea Mesija u Barseloni, ali breme očekivanja bilo je preveliko za njegova, u tom trenutku još dečja, pleća… Bio je velika nada španskog fudbala, sa tek napunjenih 17 godina postao je najmlađi igrač koji je zaigrao za prvi tim katalonskog velikana, ali nikada do kraja nije uspeo da razvije pun potencijal.

Posle odlaska sa „Nou Kampa“ španski fudbaler srpskih korena nosio je dresove Rome, Milana, Ajaksa, Stouka, Majnca, Alavesa, Montreala i Visel Kobea u kojem je na kraju i završio karijeru u 32. godini. Japanski klub je pre nekoliko nedjelja raksinuo ugovor sa Krkićem, koji nije do kraja uspeo da se oporavi od teške povrede zadobijene prošle godine.

Ipak, španski mediji otkrivaju da je nekada supertalentovani ofanzivac spremno dočekao kraj karijere. S obzirom da je neskriveni ljubitelj biciklizma, odlučio je da spoji ljubav i posao pa je sa nekadašnjim saigračem, legendarnim Andresom Inijestom, otvorio firmu koja se bavi proizvodnjom luksuznih i skupocenih bicikala za brdske staze.

Kompanija pod nazivom Guava Sport nalazi se u Barseloni i trenutno u svojoj ponudi ima samo jedan model bicikla koji košta sedam hiljada evra, a Krkić je ranije nagovestio da bi u budućnosti mogao više da se posveti drugom sportu.

- Kada sam ušao u ovaj projekat znao sam da ću nastaviti da se bavim biciklizmom. To je dobar način kombinacije sporta i druženja. Uskoro bih mogao da uzmem učešće u trkama i mislim da sam spreman. Uvek sam voleo taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnije bavim biciklizmom – ispričao je pre izvesnog vremena Bojan Krkić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike