Bojan Krkić - deset godina kasnije

18.10.2020

05:33

0

Nije zaboravio da igra fudbal

Bojan Krkić - deset godina kasnije
Copyright Profimedia

Deset godina je prošlo od kada je ime Bojana Krkića bilo na rubu usana svakog ljubitelja fudbala. Deset godina je prošlo i od utakmice u kojoj je fudbaler koji je nekada bio želja svakog navijača Srbije upisao i gol i asistenciju!

Pre duela njegovog sadašnjeg kluba Montreala i tima Dejvida Bekama Inter Majamija, momku koji je prošao Barsinu školu, tako nešto je pošlo za rukom 12. decembra 2010. godine. Tada su Katalonci igrali protiv Real Sosijedada. Meč je završen ubedljivom pobedom Katalonca (5:0). Bojan je tada u samom finišu zablistao. Prvo je namesto gol Mesiju u 87. minutu, a onda se i sam upisao u strelce u sudijskoj nadoknadi.

No vratimo se na sadašnji momenat. Prošlo je pet minuta igre. Bojan je postigao golčinu i to sa tridesetak metara. Bio mu je to treći gol ove sezone koji je postigao izvan šesnaesterca.

Profimedia

– Veoma važna pobeda. Bila nam je potrebna. Imamk dobar tim i dobre igrače. Znam šta mogu i uživam igrajući ovde – rekao je Krkić posle meča koji je njegov Montreal pobedio sa 2:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike