Španac vidi sebe kao žrtvu zlostavljanja: Vikali su mi "dabogda ti crklo dete", danima mi se nije ustajalo iz kreveta

11.11.2021

13:57

0

Alvaro Moarata doživeo strašnu neprijatnost od španskih navijača na EURO 2020

Španac vidi sebe kao žrtvu zlostavljanja: Vikali su mi "dabogda ti crklo dete", danima mi se nije ustajalo iz kreveta
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Bilo je trenutaka kada mi se nije ustajalo iz kreveta - ovim rečima opisao je svoje teško depresivno stanje španski napadač Alvaro Morata nakon što se "sručio ceo svet" na njega zbog promašenog penala na utakmici polufinala EURO 2020 protiv Italije.

Morata kaže za "Dejli mejl" da je bio žrtva velikog zlostavljanja i da je već nakon penal serije sa tribina stadiona Vembli do njega dopirala kletva španskih navijača "dabogda ti dete umrlo". On je bio tokom turnira najbolji strelac Španije s tri gola, ali je u odlučujućem trenutku, u četvrtoj seriji šuteva sa bele tačke, promašio udarac čime je pomogao Žoržinju da u narednom pokušaju potvrdi pobedu "azura" 4:2. Italijani su na taj način otišli u finale, koje će kasnije dobiti protiv selekcije Engleske, isto na penale rezultatom 3:2.

- Niko nije savršen, mi nismo mašine i znam šta se od mene očekuje. Video sam roditelje, koji su bili sa svojom decom, bili su besni, a to je ono što oni prenose svojoj deci. Bilo je posle trenutaka kada nisam čak ni želeo da ustanem iz kreveta. Često sam govorio da sam imao mnogo loših momenata i da sam, sa drugačijim načinom razmišljanja, možda mogao da budem bolji igrač - priča Morata o tome šta je prošao posle EP i kroz šta sada prolazi dok navijači Juventusa od njega očekuju golove:

- Imam veliku volju da izađem iz mračnog vremena i da opet imam karijeru kao pre. Otkad je Ronaldo otišao iz kluba svi smo pod pritiskom, možda ja malo više od ostalih, jer sam na pozajmici. Ali kada ste gospodar svoje sudbine jedino što možete je da nastavite sa radom. Vratio sam se na teren nedovoljno oporavljen iz želje da pomognem ekipi. U poslednjih nekoliko utakmica igram i po levom krilu, ali važno je da radim ono što trener traži od mene. Naravno da bih voleo da sam više postigao, ali dugo se borim da se potpuno oporavim - rekao je 29-godišnji Morata, koji za "staru damu" igra na pozajmici iz Atletiko Madrida.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike