Siti sprema poklon za Barsu - na Kamp Nou stiže prvak sveta?

27.02.2023

18:05

0

Španski mediji pišu da bi argentiski reprezentativac narednog leta trebalo da ode na pozajmicu u Barselonu

Siti sprema poklon za Barsu - na Kamp Nou stiže prvak sveta?
Žulijan Alvarez - Copyright Profimedia/Bagu Blanco/PRESSIN

Fudbaler Mančester sitija i argentinski reprezentativac Žulijan Alvarez mogao bi naredne sezone da igra na pozajmici u Barseloni, prenose španski mediji.

Alvarez (23) je prošle godine stigao u Mančester siti iz River Plate za 20 miliona evra, ali nije dobio zadovoljavajuću minutažu ove sezone u engleskom klubu. U decembru prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio je titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru, a rukovodstvo engleskog kluba je planiralo da Alvarezu produži ugovor i da mu poveća platu.

On ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2027. godine.

- Alvarez nema očekivanu ulogu u Mančester sitiju pored Erlinga Halanda zbog čega se ne isključuje mogućnost da na kraju sezone napusti engleski klub kako bi dobio bolju minutažu. Čelnici Sitija obećali su Alvarezu produženje ugovora po završetku Mundijala, ali do dogovora dve strane još nije došlo - navodi "Mundo deportivo".

Španski mediji podsećaju da su Barselona i Mančester siti u dobrim odnosima i postoje realne šanse da Argentinac naredne sezone igra na pozajmici u katalonskom klubu. Alvarez je ove sezone odigrao 30 mečeva za Mančester siti i postigao je 10 golova, ali je uglavnom ulazio u igru sa klupe za rezerve.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike