Al Nasr krenuo po još jednu evropsku zvezdu! Ronaldo je dobio bogatstvo, a šta čeka legendu Barselone?

07.02.2023

17:15

0

Autor: A. Š.

Serhio Buskets dobio izuzetno primamljivu pobnudu prebogatih Saudijaca

Al Nasr krenuo po još jednu evropsku zvezdu! Ronaldo je dobio bogatstvo, a šta čeka legendu Barselone?
Serhio Buskets - Copyright Profimedia

Al Nasr je baš rešio da posle Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju dovede još jednu evropsku zvezdu. Pokušavali su prebogati Saudijci da portugalskog superstara upare sa nekadašnjim saigračem iz Real Madrida Lukom Modrićem, jurili su pre Hrvata i belgijskog reprezentativca Edena Azara, ali očigledno da nisu imali previše uspeha pošto nijedan od njih tokom zime nije napustio „Santijago Bernabeu“.

Šta će biti narednog leta teško je reći, ali deluje da su čelnici Al Nasra malo promenili taktiku, pošto pojedini izvori tvrde da će pokušati „da spoje nespojivo“.

Navodno, Saudijci su pokucali na vrata Barseloninog asa Serhija Busketsa, kojeg evropski i španski mediji već mesecima unazad guraju ka izlaznim vratima „Nou Kampa“. Ugledni „Mundo Deportivo“ piše da Al Nasr iskusnom vezisti (34) nudi dvogodišnji ugovor vredan 36 miliona evra, uz mogućnost da španski reprezentativac i sam odredi dužinu trajanja saradnje.

S druge strane, Ćavi bi želeo da svog kapitena zadrži u Barseloni i sledeće sezone, međutim to bi značilo i značajnu reviziju Busketsovog ugovora, koji ističe na kraju tekuće takmičarske godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike