Srbin oblači dres Barselone? Katalonci bi da isprave jednu od najvećih grešaka u modernoj istoriji!

23.01.2023

20:56

0

Autor: A. Š.

Reprezentativac Orlova se razmatra kao mogući naslednik iskusnog asa

Srbin oblači dres Barselone? Katalonci bi da isprave jednu od najvećih grešaka u modernoj istoriji!
Dušan Vlahović i Nikola Milenković - Copyright MN Press

Barselona je spremna da ispravi jednu od najvećih grešaka u modernoj klupskoj istoriji i na „Nou Kamp“ dovede jednog od najtalntovanijih srpskih i svetskih fudbalera.

Podsetimo, uticajni evropski mediji su krajem 2021. godine, u momentu kada se uveliko spekulisalo o tome ko će od Fiorentine kupiti Dušana Vlahovića, pisali kako su Katalonci imali na tacni reprezentativca Orlova. Međutim, prvi čovek Katalonaca Đoan Laporta je 2020. godine odbacio mogućnost da dovede, u to vreme „samo“ potencijalnu, buduću zvezdu svetskog fudbala.

Sada su Laporta i saradnici spremni tu grešku da isprave, iako će ih ona skupo koštati u smislu da će morati ruku u džep da zavuku puno dublje nego što je to bio slučaj pre tri godine.

Katalonski „El Nacional“ piše da je Vlahović u ovom trenutku najveća želja čelnika Barselone, koji uveliko razmišljaju o nasledniku Roberta Levandovskog. Svesni da sjajni Poljak ulazi u finiš karijere i da neće još dugo moći da pruža partije koje su ga profilisale kao jednog od najboljih napadača sveta u 21. veku, Laporta i saradnici počeli su da razmatraju najbolja rešenja, a situacija u kojoj se Juventus našao samo im je dala dodatni vetar u leđa u razmišljanjima o angažovanju nekadašnjeg đaka Partizana.

Na kraju, katalonski list je dodao i Barselonine alternative, u slučaju da im Vlahović još jednom promakne. Napominjući da se radi o jeftinijim varijantama, „El Nacional“ je dodao da na „Nou Kampu“ razmišljaju i o Alvaru Morati iz madridskog Atletika, mladom napadaču Borusije iz Dortmunda Jusufu Moukoki, kao i Nikolasu Džeksonu iz Viljareala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike