Nađ otkrio koga je želeo da baci iz aviona zbog Partizana! Mene je ta sumnja jako pogodila, život bih dao za njega! (VIDEO)

07.02.2023

15:01

0

Autor: A. S.

Čuveni fudbaler je obelodanio i kako su izgledali prvi dani poznanstva sa Gordanom Petrićem

Nađ otkrio koga je želeo da baci iz aviona zbog Partizana! Mene je ta sumnja jako pogodila, život bih dao za njega! (VIDEO)
Albert Nađ - Copyright MN Press

Pomoćni trener Partizana i čuveni fudbaler crno-belih, Albert Nađ, bio je gost Partizanovog podkasta u kome je govorio o zanimljivostima koje je doživeo u dugom stažu sa klubom iz Humske.

Najpre je otkrio kako je upoznao sadašnjeg prvog trenera crno-belih, Gordana Petrića.

- Prvi put sam sreo Gordana kada sam priključen iz omladinaca sa šesnaest godina u prvi tim Partizana pod komandom Ivice Osima. Kada vratim vreme, i tada mi je Gordan izgledao još opasnije i ozbiljnije, jer je bio mnogo viši i krupniji od mene. Međutim, igrali smo dve godine zajedno, tako da smo se i bolje upoznali. Za njega mogu reći da je oduvek bio staložen po karakteru, dok je moj energični temperament već svima poznat - kazao je najpre Nađ.

Dotakao se potom i nekih vanvremenskih tema, poput Partizanovog ulaska u Ligu šampiona i sumnje koju je tada komentator RTS-a, Predrag Strajnić imao i rekao da ne očekuje da će crno-beli napraviti podvig u Engleskoj i izbaciti Njukasl:

Nikada ne mogu da sumnjam u Partizan, jer ga volim, život bih dao za Partizan - kazao je Nađ.

Potom je u dahu dodao:

- Mene je ta sumnja jako pogodila i da sam mogao da otvorim prozor u avionu u tom trenutku mislim da bih ga izbacio sa 10000 metara dok smo leteli. I tada sam mu rekao, ako pobedimo, plaćaš piće celom avionu, a ako izgubimo ja plaćam večeru za ceo avion - otkrio je Nađ malo poznate zanimljive detalje iz crno-bele istorije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike