Nađ nahvalio Zvezdu, pa naglasio: Da ne verujem u titulu, ne bih došao - verovaću do poslednjeg milimetra!

21.08.2022

06:55

0

Petrićev asistent motivisan za nastavak sezone

Nađ nahvalio Zvezdu, pa naglasio: Da ne verujem u titulu, ne bih došao - verovaću do poslednjeg milimetra!
Copyright MN Press

Nisu fudbaleri Partizana u novu sezonu ušli kako su očekivali, niti kako su to navijači priželjkivali, a još manje kako to dolikuje klubu renomea koji poseduju crno-beli.

Nakon jednocifrenog broja utakmica, promenjen je trener, umesto Ilije Stolice, stigao je Gordan Petrić, a sa njim i Albert Nađ. Nekadašnji fudbaler kluba iz Humske, radiće kao asistent šefa struke.

Po dolasku nije bilo velikih izjava, niti najava. Preuzeli su ekipu, te čine sve kako bi Partizan vratili na put koji mu priliči, a sada je Nađ progovorio za medije.

- Da ne verujem u titulu, ne bih prihvatio da pređem u Partizan. Crvena zvezda ima odličan tim, dobro je startovala u prvenstvu, ali i u Evropi. Crveno-beli su favorit, ali mnogo puta oni ne pobeđuju, dok ne izađemo na teren, pobednik ne može da se zna - kazao je Nađ za Sportski žurnal.

U ovom trenutku, na tabeli domaće Superlige, Zvezda ima sedam bovoda prednosti, nakon samo šest odigranih kola, ali i sa utakmicom više.

- Neće biti lako, naš večiti rival ima odličnu rotaciju, dva podjednako dobra tima. Nikad nisam odustao dok se ne svira kraj. Dok postoji poslednji pedalj i milimetar šanse, verovaću - istakao je Albert Nađ.

Ovog vikenda, Partizan neće igrati. Zbog mečeva u Evropi, susret sedmog kola sa ekipom subotičkog Spartaka je odložen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike