Napustio Partizan, a nije mu nimalo prijatno! Tek sam sada osetio emocije, pa i bol!

07.02.2023

11:38

0

Autor: D. N.

- Život nekada ponudi nove izazove i moramo da ih prihvatimo - objasnio je na rastanku bivši crno-beli

Napustio Partizan, a nije mu nimalo prijatno! Tek sam sada osetio emocije, pa i bol!
Aleksandar Lutovac u utakmici Partizan - Nica - Copyright MN Press

Aleksandar Lutovac više nije fudbaler Partizana. Kao što smo već najavili, 25-godišnji desnokrilni fudbaler karijeru će da nastavi u Austriji. Po odlasku iz Humske u koju je stigao pred početak sezone 2019/20 se i oglasio.

- Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku.

Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do keva, koji su brinuli o nama. Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali - kazao je Lutovac, a imao je i poruku za navijače.

- Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći sveti grb! Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega!

Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama!

Vaš, Saša Lutovac - stoji u poruci Lutovca koji je sa Ridom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike