Eks partizanovci predstavljeni dan za danom! Jedan Šćepović u Španiji, a drugi na drugom kraju sveta!

07.02.2023

14:28

0

Autor: D. N.

Od braće se očekuju golovi, a novi klubovi su u nezavidnoj poziciji

Eks partizanovci predstavljeni dan za danom! Jedan Šćepović u Španiji, a drugi na drugom kraju sveta!
Marko i Stefan Šćepović - Copyright MN Press

Braća Šćepović Marko i Stefan su u samo dva dana predstavljeni kao novi fudbaleri. Marko je u Španiji, a Stefan mnogo dalje, u Brizbejnu u Australiji.

Marko je od jula prošle godine bio slobodan agent, kada se rastao sa Omonijom iz Nikozije, ali sada je potpisao ugovor sa španskim Lugom do kraja sezone.

Pred nekadašnjim igračem Partizana, ali i brojnih inostranih klubova je težak zadatak s obzirom da mu se novi klub bori za opstanak u drugom po kvalitetu takmičenju u Španiji.

Brizbejn je na klupskom sajtu pozdravio dolazak "veoma iskusnog srpskog napadača Stefana Šćepovića". Takođe su navedeni najbitniji detalji iz karijere, a objavljena je i njegova izjava.

- Radujem se izazovu. Pokušaću da pomognem timu koliko god je moguće, i ako budemo mogli da ostvarimo nešto zajedno, biće to lepo - kazao je novi špic Brizbejn Roara koji je na desetom mestu tabela australijske A lige.

U 15 utakmica, osvojili su samo 16 bodova, uz samo tri pobede i gol razliku 11:16. Cilj im je neko od šest mesta koja garantuju plej-of, a nedostaju im golovi.

- Svi napadači, svi mi živimo za golove, a oni pomažu timovima da pobeđuju. Prvi utisak je da su svi u klubu veoma fini i imao sam toplu dobrodošlicu. Sada sam fokusiran na završetak sezone, pa ćemo da vidimo - zaključio je Stefan koji je takođe bio u klubu iz Humske.

Sada je australijska liga bogatija za još jednog Srbina, pošto za Vondererse igra Miloš Ninković, koji je nedavno dobio i državljanstvo Australije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike