Lukić je morao da bude prodat! Predsednik Torina otkrio pozadinu Srbinovog transfera u Fulam!

06.02.2023

18:23

0

Autor: A. Š.

Urbano Kairo pričao o odlasku reprezentativca Orlova, pa ispričao i jednu simpatičnu anegdotu

Lukić je morao da bude prodat! Predsednik Torina otkrio pozadinu Srbinovog transfera u Fulam!
Saša Lukić - Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Saša Lukić u finišu januarskog prelaznog roka pridružio se Aleksandru Mitroviću u Fulamu. Nekadašnji đak Partizana napustio je Torino, koji je na ime obeštećenja dobio 10 miliona evra, a nekoliko dana posle završetka zimske fudbalske pijace prvi čovek Bikova Urbano Kairo otkrio je pozadinu prodaje srpskog veziste.

- Bio sam tužan što sam ga video kako odlazi. Stigao je kod nas kao klinac 2016. godine, gledali smo ga kako raste i sazreva – ispričao je Kairo za „Tutomerkatoveb“, pa prešao na suštinu.

- Bilo razočaravajuće, ali da ga nismo prodali otišao bi kao slobodan igrač. Nije želeo da potpiše novi ugovor, bila je ista situacija kao sa Belotijem. Nisam želeo da prodam Lukića, ali to je bio jedini način da unovčim igrača koji nikada ne bi stavio paraf na novi ugovor.

Predsednik Torina na kraju je ispričao je na kraju i jednu anegdotu vezanu za Lukića.

- Kada smo 2020. godine pregovarali oko produžetka ugovora, njegovi agenti su pristali na određenu platu, ali je momak odjednom zatražio da govori na tom sastanku. Za četiri godine, nikada nisam čuo njegov glas. Tražio je još 100.000 evra, a ja sam rekao da pristajem pošto sam konačno čuo njegov glas. Ne znam zbog čega, ali stvari su prošle godine otišle na tu stranu – kazao je Urbano Kairo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike