Lukić dobio ultimatum od Torina, Lids se sprema da ugrabi Orla!

06.12.2022

17:17

0

Autor: A. Š.

Srpski vezista na prekretnici, ono što je izvesno – posle Nove godine ništa neće biti isto

Lukić dobio ultimatum od Torina, Lids se sprema da ugrabi Orla!
Saša Lukić i Filip Đuričić - Copyright Profimedia

Letos je Saša Lukić izazvao velike potrese u Torinu, a iako se situacija u međuvremenu primirila daleko je od idilične za reprezentativca Srbije i “bikove”. Razlog je identičan – razmimoilaženje dve strane oko uslova za produžetak ugovora koji je na snazi do 2024. godine.

Lokalni mediji, pak, tvrde da status kvo neće ostati na snazi i posle Nove godine, uz podsećanje da pre Mundijala u Kataru nijedan pokušaj Torina da postigne dogovor sa Lukićevim zastupnicima nije bio uspešan.

Navodno, Lukić je od rukovodstva “bikova” tražio godišnju platu od dva miliona evra ili bar približno tome (trenutno zarađuje 700.000), dok su čelnici italijanskog kluba bili spremni da mu ponude između 1.5 i 1.7 miliona evra.

Torinski mediji sada ističu da je došlo vreme odluke. Klub, kao i trener Jurić, žele što pre da imaju čistu situaciju sa Lukićem i navode da će reprezentativac Orlova, ukoliko dve strane do kraja godine ne postignu dogovor o novom ugovoru, biti stavljen na transfer listu sa cenom od oko 15 miliona evra.

Od ranije je bilo poznato da su Roma i Lacio već “bacilli oko” na nekadašnjeg đaka Partizana, u nekim projekcijama u priču oko potencijalnog transfera mogao bi da se uključi i Inter, dok se među klubovima van “čizme” najviše ističe Lids, koji bi sa Srbinom, kada se nastavi sezona, krenuo u borbu za opstanak u Premijer ligi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike