Iz Partizana otišao za 1.5 miliona, sada bi mogao da vredi 25! Roma i Lacio kreću po Srbina iz Torina!

09.11.2022

16:04

0

Autor: 24sedam

Saša Lukić veoma tražen na fudbalskom tržištu

Iz Partizana otišao za 1.5 miliona, sada bi mogao da vredi 25! Roma i Lacio kreću po Srbina iz Torina!
Saša Lukić - Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Dok fudbalska Srbija čeka informacije o težini povrede Saše Lukića, pojedini italijanski mediji spekulišu da neće biti veliko iznenađenje ukoliko vezista Orlova ne odigra više nijedan meč u dresu Torina.

Pre samo nekoliko meseci nekadašnji đak Partizanove omladinske škole podigao je veliku buru među „bikovima“, koja ga je na kraju koštala i kapitenske trake. Strasti su se ubrzo smirile, Lukić se vratio u tim, čiji čelnici, navodno, smatraju da je predstojeći zimski prelazni rok idealan tajming da prodajom reprezentativca Srbije dobrano napune klupsku kasu.

Mediji „na čizmi“ pišu da je Lukić na meti nekolicine vrhunskih klubova iz Italije i inostranstva, ističući u prvi plan rimske velikane Romu i Lacio, a vodeći ljudi Torina očekuju da njegovom prodajom zarade oko 25 miliona evra.

Podsetimo, „bikovi“ su mladog vezistu angažovali leta 2016. godine, kada su Partizanu platili obeštećenje od 1.5 miliona evra. Ipak, u Torinu nije uspeo odmah da se izbori za značajniji status, pa je narednu sezonu proveo na pozajmici u Levanteu.

Ispostavilo se da je godinu dana u Primeri izuzetno prijalo Srbinu, koji se posle povratka u Italiju nametnuo i brzo postao jedan od nezamenljivih igrača u dresu Torina koji je dosad nosio 163 puta, uz 14 postignutih golova i šest asistencija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike