Srbin ide, Srbin dolazi – Torino u Veroni pronašao zamenu za Sašu Lukića!

26.01.2023

17:41

0

Autor: A. Š.

Bikovi će pokušati da pokvare posao Olimpiku iz Marselja

Srbin ide, Srbin dolazi – Torino u Veroni pronašao zamenu za Sašu Lukića!
Darko Lazović i Ivan Ilić - Copyright Profimedia

Činilo se da je Olimpik iz Marselja završio najveći deo posla oko angažovanja Ivana Ilića, ali još jednom bi u prelaznom roku moglo da se potvrdi nepisano pravilo da ništa nije gotovo dok se ne stavi paraf.

Kako piše „Skaj Italija“ Torino će „u nadoknadi vremena“ pokušati da preotme srpskog reprezentativca, koji bi među „bikove“ trebalo da stigne kao zamena za saigrača iz reprezentacije Sašu Lukića.

Podsetimo, transfer guru Fabricio Romano u četvrtak je izvestio da će Fulam do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje nekadašnjeg Partizanovog đaka, a spekulacije o interesovanju Torina za Ilića samo potrvđuju da je Lukićev odlazak u Premijer ligu izvestan.

Italijani pišu da je sada odluka samo na Iliću, iako je Torino Veroni ponudio slabiju ponudu od Olimpika (14 miliona evra, naspram 16 plus tri miliona bonusa koliko daju Francuzi). Ipak, mladom Srbinu se navodno ne žuri da ode iz Italije, a Torinov veliki bonus je i hrvatski strateg Ivan Jurić koji je Iliću dao prvu šansu u Seriji A po doslaku iz Mančester sitija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike