TSC oštećen protiv Partizana! Predsednik Sudijske komisije ponovo analizirao sporni meč (VIDEO)

03.02.2023

17:40

0

Tada nije dosuđen penal za domaćina, pa su na kraju slavili crno-beli

TSC oštećen protiv Partizana! Predsednik Sudijske komisije ponovo analizirao sporni meč (VIDEO)
Start Fejse nad Ratkovim - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Osim o utakmicama Crvene zvezde, predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Dejan Filpović govorio je i o spornim detaljima u mečevima Partizana u jesenjem delu sezone u Superligi.

Prvo je analizirana situacija iz meča Radnik - Partizan. Oboren je fudbaler Partizana Kvinsi Menig, a penal je skrivio Abubakar.

- Evidentno gaženje. Teška odluka i ispravno korišćenje VAR-a. Srećom teren je bio mek, da je bio tvrd imali bismo tešku povredu - kazao je Filipović o meču u Surdulici tokom "sudijske radionice" u Staroj Pazovi.

Zatim se pričalo o duelu TSC - Partizan. Tada je domaćin bio oštećen za penal.

Reč je o duelu Ljubomira Fejse i Petra Ratkova, a domaćini su tražili najstrožu kaznu. Ali sudija Aleksandar Živković nije smatrao tako, pa se i Zvezda oglasila saopštenjem.

- Bilo je gaženje i trebalo je zvati sudiju. Gledali smo pet klipova, ovde se vidi iz jednog ugla. Kada se sve uzme u obzir ovo je kazneni udarac. Trebalo je da reaguje sudijski tim i da se dosudi kazneni udarac za TSC - kazao je Filipović, ali i dodao da je Vojvodina bila oštećena u Humskoj. 

Po njemu sudija Milan Mitić neopravdano je pokazao na belu tačku za crno-bele. Morao je da asistira i Momčilo Marković, kolega iz VAR sobe.

Meč je završen ubedljivom pobedom Partizana od 4:1, a gol Bibarsa Natha sa bele tačke bio je za 2:0.

Za razliku od Mitića, sudija Dejan Trifković je doneo je dobru odluku u poslednjim trenucima meča Radnički Niš - Partizan. Mlađović je oborio Lutovca i to je bio čist penal za Filipovića.

- Igrač Nišlija neoprezno je srušio fudbalera Partizana, u punom trku - penal - objasnio je prvi čovek Sudijske komisije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike