O finišu meča između Partizana i Radničkog će se tek pričati: Sivić poručio - Pobedite nas, dajte nam pet komada!

16.07.2022

12:51

0

Trener Nišlija burno reagovao zbog sudijskih odluka

O finišu meča između Partizana i Radničkog će se tek pričati: Sivić poručio - Pobedite nas, dajte nam pet komada!
20220710ivZvezdaRadnickiNis05 - Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog su imali dobijen meč protiv Partizana u drugom kolu Superlige Srbije sve do zaustavnog vremena. A onda su u "ludoj" završnici ostali samo sa bodom, međutim, ovaj susret, iako tek na startu lige, uspeo je da podigne dovoljno prašine.

Nakon utakmice, nezadovoljni suđenjem bili su i iz Partizana, a i Nišlije, o čemu je trener Radničkog, Tomislav Sivić, govorio na konferenciji za medije.

- Bila je ovo utakmica u kojoj smo zaslužili pobedu bez ikakvog pogovora. Na 3:1 smo imali zicer za 4:1 i to bi bila tačka na "i". Nisam komentarisao fudbal i suđenje od povratka na našu scenu, jer su me kažnjavali kad god sam rekao i reč. Smatram da je potrebno da vidimo da li je Filipović zaslužio da dobije crveni karton kada je nokautirao našeg igrača, takođe Vujačić za start sa dve noge... Dva penala, koja su dosuđena Partizanu, od kojih se kod drugog čovek bacio kao u bazen. Ne smemo da kažemo ništa jer je to Partizan ili Zvezda. Ljudi pobedite nas, dajte nam pet komada - rekao je Sivić na konferenciji za medije, te nastavio u istom ritmu:

- Partizan nas je stisao u prvih pola sata, zatvorio naše najbolje tačke, ali u nastavku smo bili bolji. Morali smo da postignemo još jedan gol, međutim desilo se šta se desilo. Nemamo takav igrački kadar kao dva velika kluba da bismo izdržali ovakav tempo u pet dana. Nije lako u tako kratkom periodu igrati na ovako visokom nivou. Nismo sa izmenama na tom nivou da amortizujemo pad koncentracije.

Utakmica je na kraju okončana pri rezultatu 3:3, uz dva penala za Partizan i dve prečke za domaćine.

Nišlije mogu da žale za propuštenim prilikama u finišu meča, kada su bili u prilici da nokautiraju jedan od najvećih klubova u državi, te da uhvate ozbiljan zalet za meč u kvalifikacijama Lige konferencija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike