Kolorado izabrao "13": Partizan dobio prednost u odnosu na ponudu iz Argentine! Hoću pobedu u derbiju

02.02.2023

12:59

0

Autor: D. P.

Predstavljen prvi Kolumbijac u istoriji crno-belih

Kolorado izabrao "13": Partizan dobio prednost u odnosu na ponudu iz Argentine! Hoću pobedu u derbiju
Copyright FK Partizan

Kolumbijski fudbaler Andres Kolorado danas je na stadionu u Humskoj predstavljen kao novo i najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Sportski direktor Ivica Kralj rekao je da su ga skauti kluba odavno zapazili, ali da se čekao pravi trenutak da bi se realizovao ovaj transfer. U Koloradu, Partizan je dobio sve, prema rečima Kralja. Visinu kod prekida, agresivnost u oba pravca, samo za novajliju iz Južne Amerike traži strpljenje kako bi bezbolno prošao period privikavanja. 

- Zahvaljujem se puno na prilici da igram za veliki klub kao što je Partizan, očekujem da ću dati svoj pun dopinos igrama. Nadam se da ću igrati više godina za Partizan - rekao je Kolorado na početku promocije.

- Motiv je biti u velikom klubu i zbog toga što sam prvi igrač iz Kolumnbije to će me dodatno terati, da se ovde pokažem i kao igrač i kao čovek.

Kolorado je pre dolaska u Beograd imao ponudu od argentinskog Belgrana. Ipak, prevagnula je želja da se pokaže u Evropi.

- Ponuda kluba iz Argentine je bila na neki način jednaka, ali za nas igrače iz Južne Amerike je uvek bitno da se dokažemo u Evropi, tako da iz tog razloga prevagnula je želja da dođem u Partizan.

 

 

Kolorado ističe da se informisao o Partizanu i da tu nije imao problem da sazna sve što ga je zanimalo o budućem klubu.

-  Partizan je priznat klub u Južnoj Americi, postojala je mogućnost da se informišem o klubu, jer igrao je u Ligi šampiona i Ligi konferencija. U Južnoj Americi se zna za večiti derbi, zna se da se bore za prvo mesto i za njihove međunarodne utakmice. Moj prvi derbi je u martu i očekujem da pobedim.

Njegova prošla sezona u Sao Paolu imala je i period neigranja zbog povrede. Ona je sada prošlost.

- Istina je da nisam igrao zbog povrede mišića, ali sada se osećam dobro i očekujem da zaigram. Sledeća nedelja će biti vreme prilagođavanja na tim, a od one tamo mogao bih da zaigram - rekao je Kolorado.

- Od detinjstva nosim broj 13 i kad god je slobodan volim da ga imam na dresu!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike