Gde će Sergej znaćemo nakon Mundijala: Kežman ne želi da priča o budućnosti Srbina

13.10.2022

08:32

0

Milinković Savić na meti bogatih klubova Serije A

Gde će Sergej znaćemo nakon Mundijala: Kežman ne želi da priča o budućnosti Srbina
20211114mmSrbija - Copyright MN Press

Transfer Sergeja Milinković-Savić iz prelaznog roka, u prelazni rok je sve aktuelnija tema. Međutim, srpski vezista "ne mrda" iz Lacija.

Iako je tek nova sezona krenula, već se priča o njegovom odlasku iz Rima, a gazda Lacija, Klaudio Lotito je poručio da nikom nije obećao da će prodati Sergeja u januaru i da je njegova vrednost skočila i sada iznosi 120.000.000 evra.

U javnosti je sve aktuelnija priča da je Juventus rešio da učini sve kako bi doveo još jednog Srbina u svoje redove, nekoga da konačno pokrene ekipu, koja posrće u ovoj sezoni.

A o svemu se ubrzo oglasio i Mateja Kežman, nekadašnji fudbaler, koji sada radi kao menadžer Sergeja.

- Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu - poručio je Kežman, prenosi Korijere delo sport.

Tak je Kežman najavio bombu u januarskom roku.
 
- Milinković Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Laciom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina - istakao je Kežman.

Sergej je u avgustu 2015. došao u Lacio iz belgijskog Genta, u transferu vrednom 12.000.000 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike