Sergej (ne) ide iz Lacija! Da li vredi 60, 80 ili 100 miliona evra? To znaju samo na "Olimpiku"

12.01.2023

16:16

0

Autor: D. N.

iz kluba je stigao demanti da su dobili ponudu jednog premijerligaša

Sergej (ne) ide iz Lacija! Da li vredi 60, 80 ili 100 miliona evra? To znaju samo na "Olimpiku"
Sergej Miinković-Savić u utakmici Lacio - Empoli - Copyright Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Samo tri dana po objavljivanju vesti da Sergej Milinković-Savić neće produžiti ugovor sa Laciom, stižu nove informacije iz Rima. Navodno, tim sa "Olimpika" ne želi da proda reprezentativca Srbije, a uz to je i demantovano da je od Njukasla stigla ponuda od 60 miliona evra.

Kako navode mediji u Italiji, agent našeg fudbalera Mateja Kežman je već ranije izjavljivao da je engleski tim odavno zainteresovan za njegovog klijenta.

Prvobitno, Il Mesađero je objavio da je stigla ponuda od 60 miliona evra, a ukoliko bi "SMS" potpisao ugovor za pet godina ugovora bi dobijao godišnju platu od po deset miliona evra. Postoji navodni bonus od 12 miliona evra.

Onda se javio i izvor Kalčomerkata koji tvrdi da je ponuda izdašnija i da se kreće između 80 i 100 miliona evra. Ali i da je Lacio odbio.  

Detalji postojećeg ugovora "SMS"-a

Postojeći ugovor sa Laciom ističe 2024. godine, a pregovori o novom još nisu počeli. Ukoliko ne uspeju da produže ugovor sa Srbinom moraće da ga prodaju već ovog leta, ukoliko žele nešto da zarade. U suprotnom, sledeće godine će otići kao slobodan igrač.

Jedan od braće Milinković-Savić je igrač Lacija od avgusta 2015. godine kada je stigao iz Genka za devet miliona evra.

Njukasl nije jedini klub o kojem se spekuliše da bi mogao da bude nova destinacija Srbina. Priča se i Juventusu, Real Madridu, Mančester junajtedu i Arsenalu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike