Trese se London – Čelsi krade Arsenalu pojačanje za 100 miliona evra! Šahtjor rekao DA Plavcima!

14.01.2023

18:08

0

Autor: A. Š.

Na Stamford bridžu sada moraju da ulože puno napora da ubede Mudrika da se predomisli

Trese se London – Čelsi krade Arsenalu pojačanje za 100 miliona evra! Šahtjor rekao DA Plavcima!
Mihailo Mudrik na meču sa Realom - Copyright Profimedia

Nedeljama unazad traje transfer sada Mihaila Mudrika i Arsenala. „Tobdžije“ dugo već bezuspešno pokušavaju da ubede Šahtjor da pusti supetalentovanog Ukrajinca, ali je sve dosadašnje ponude Engleza klub iz Donjecka glatko odbojao.

A onda se u priču uključio Čelsi i ekspresno urušio čitav trud gradskog rivala. Doduše Plavci su završili polovinu posla, sa Šahtjorom, a sada im preostaje teži deo – da ubede mladog ofanzivca da se predomisli i umesto na „Emirejts“ ode na „Stamford bridž“.

Kako javlja transfer guru Fabricio Romano, Šahtjor je dao zeleno svetlo Čelsiju da počne pregovore sa Mudrikom, pošto su im Plavci na sto stavili ponudu od 100 miliona evra.

Ipak, svesni su i te kako u plavom delu Londona da ih veliki posao tek očekuje. Jer, Mudrik je od starta ove transfer sage pokazivao jasne indicije da ga zanima isključivo prelazak u Arsenal, čija je poslednja ponuda upućena Šahtjoru iznosila 95 miliona uključujući i bonuse.

Sada ostaje da se vidi, da li će "tobdžije" u ekspresnom roku uspeti da pronađu dodatna sredstva kako bi isparirali ponudi gradskog rivala, ili će Mudrikova velika želja da obuče dres "tobdžija" uticati na to da Šahtjor malo spusti zahteve i ispuni želju momku koji je 2016. godine stigao u omladinski pogon kluba iz Donjecka, a odatle i do dresa sa državnim grbom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike